Over Vakman Patrick

Wat anderen van hem zeggen: Patrick is echt een vakman, denkt mee voor slimme oplossingen en werkt volgens offerte en afspraken.

“Als je je vak verstaat, kun je goede adviezen geven en klanten overtuigen van de beste en duurzaamste oplossing voor de uit te voeren klus, “ aldus Vakman Patrick de Weerd.
Hij vindt het persoonlijk contact bij de klant thuis van groot belang. “Je ziet waarover het gaat, hoort welke wensen de klant precies heeft en daardoor ben je in staat om met een goede oplossing te komen”.

Vakman Patrick kan worden ingeschakeld voor nieuwbouw- en verbouwprojecten en is werkzaam voor particulieren en kan op tijdelijke basis worden ingehuurd door bedrijven.

Patrick heeft ruime ervaring in de installatietechniek. Hij installeert complete badkamers inclusief alle tegelwerk en leidingwerk, legt en verlegt riolering, verzorgt alle gas-, water- en elektra-aansluitingen bij onder andere de installatie van nieuwe en bestaande keukens. Ook verzorgt hij centrale verwarmingsinstallaties.

Op de vraag welke werkzaamheden Patrick nog meer uitvoert, antwoordt hij: “Het is niet alleen installatiewerk wat ik doe, ik monteer dakramen, isoleer zolderdiepingen, voer veel schilderwerk uit en ook behangen en sauzen doe ik met veel plezier. Tot grote tevredenheid van klanten die hun woning enorm zien opknappen. Maar ook plaats ik schuttingen in tuinen. Kortom, voor een breed scala aan klussen kun je bij mij terecht. Altijd geldt dat het persoonlijk contact belangrijk is om opdrachten volgens de wensen van de klanten uit te voeren. Wederzijds vertrouwen kun je op die manier goed opbouwen en vaak schakelen klanten me opnieuw in voor een andere klus”.

Bus schuin